Godmorgon. Vaknade för ett tag sedan. Nell...

img_1821 (MMS)

Godmorgon. Vaknade för ett tag sedan. Nelly fick frukost sen kröp hon runt och lekte lite. Sen blev hon trött igen och ligger nu och vilar. Själv ligger jag och kollar lilla sjöjungfrun :) inatt sov jag med Nelly och det var hur mysigt som helst. Jag sov jätte bra. Hon vaknade lite tidigare än vanligt faktiskt men det gjorde ingenting. :)  Vi får se vad denna dag har att erbjuda. Jag är riktigt sugen på att gå på bilbingo ikväll. Någon av er där ute som brukar spela det? :D


Hej allesammans. Förlåt för dålig uppdater...

img_4315 (MMS)

Hej allesammans. Förlåt för dålig uppdatering. Men ska försöka ta mig "tid" igen. Just nu sitter jag och kollar på tv. Robin är hemma hos en killkompis och dricker lite. Skulle igentligen följt med men fanns ingen barnvakt men det gör mig absolut ingenting då jag igentligen inte ens ville följa med, utan det var det han som ville :) prinsessan sover sen timmar tillbaka. Robin och hans kompis kommer hit och sover inatt, men jag hoppas dom sover hos honom istället. För då ska jag låta Nelly sova med mig för första gången på sjukt länge. Det som är så skönt att vi vändje henne från början i hennes säng, och hon har klarat det galant. Lite rädd är jag väll att hon ska krypa runt i min säng i morgon bitti och ramla ner. Men dock vaknar jag endast av att hon suckar typ så jag hinner nog fånga henne ;) åh så mysigt, men det går endast om Robin sover borta annars blir det för trångt och lillan får sova i skarven då vilket jag inte tänker låta henne göra :) men nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och borsta gaddarna :) puss så länge :)


Sitter hemma hos Robins mormor och morfar ...

img_7586 (MMS)

Sitter hemma hos Robins mormor och morfar som ät och handlar. Och Nelly äter 1års burkarna, som hon tycker är jätte gott!!


Blev sent idag också.. Trött jag blir på m...

img_9393 (MMS)

Blev sent idag också.. Trött jag blir på mig själv som aldrig kan lägga sig i ordentlig tid. Men tur är väl det att man har en dotter som kan sova till minst halv 10. :p men det blir det ändring på nästa vecka då hon måste lära sig vakna i tid till dagis :) god natt!


RSS 2.0