Välkommen till världen Edvin! Vi önskar di...

img_7533 (MMS)

Välkommen till världen Edvin! Vi önskar dig all lycka och framgång i livet! <3


Sorry för fett dålig uppdatering. Men har ...

img_3802 (MMS)

Sorry för fett dålig uppdatering. Men har inte haft något speciellt att skriva om. Prinsessan är förkyld och jag känner att jag börjar få ont i halsen. Ska försöka sova nu men vill först bara gratulera min underbara kusin Sara och hennes sambo kalle som idag fick sin efterlängtade son . GRATTIS till er alla tre! Önskar er all lycka <3 gó natt peeps!


Är jätteavundsjuk på min tjejkompis som åk...

Är jätteavundsjuk på min tjejkompis som åker till Egypten nu i februari i två veckor!!! TA MED OSS!! <3


Sitter hemma och väntar på att Robin ska b...

Sitter hemma och väntar på att Robin ska bli klar med middagen. Det blir hans speciella.... Rätt? Skitgod!


SMS-inlägg

img_4075 (MMS)


heldag

nu ligger prinsessan och sover. hon fick välling idag för första gången. Verkar som hon gillade det, det såg ut som hon tyckte de smakade som vanlig ersättning. :)
Så nu är de slut med ersättningen och vi ska hädanefter köra på välling och mat :) 

Idag så var grannen över i morse , vi pratade lite skit sen gick hon hem och skulle plugga. 
Då gick vi ner till centrum och mötte upp nathalie och barnen och hämtade ett recept, sen gick vi och hämtade vincent hos dagmamma (keshias son) sen gick vi tillbaka till centrum och mötte keshia.
Då gick vi alla upp till alexandra,joy och linda och myste massa där med alla barn. Sen givk vi hem och då kom lillebror hit ett tag. Nu har han åkt hem och jag sitter här själv. Robin är hos hans morfar och fixar nånting.

Imorgon ska vi träffa tant J och hon är barnvakt åt en av hennes mammas dagbarn. Och hon har tydligen tjatat om att träffa nelly hur länge som helst. så vi ska till tumba och käka lite lunch :)



Ligger i badet och lyssnar på musik. Pette...

img_3945 (MMS)

Ligger i badet och lyssnar på musik. Petter-längesen, spelas på mobilen just nu. Så bra!! Jätte fin text :') på nått sätt börjar man tänka tillbaka för flera år sen. Sorligt på nått sätt. Hur fort allt har gått. Kändes som det var igår man var en trotsig fjortis som var ute och spöka på kvällarna. Idag är jag mamma till värdens bästa tjej och sambo med världens bästa kille. Vad hände? Vem spolade fram tiden? Ångrar inget som hänt. Men kan känna att man kanske skulle ta vara på dagarna och bara njuta. För rätt som det är så är man fem år frammåt. Älskar mitt liv. Men visst finns det små saker man skulle vilja ändra på. Nelly Linnea Alicia <3


Onsdag

Väntar på att nelly ska vakna så vi kan bege oss till tumba där mormor väntar olidligt på sin lilla prinsessa.
Det är typiskt att när man väl vill att dom ska sova ett tag vaknar dom på en gång, och när man väl vill att dom ska vakna så gör dom inte de :p haha

Sen när robin kommer hem ska vi åka och lämna tillbaka ett par skor som har gått sönder. Sen försöka få han att åka till media markt så jag kan hämta ut mina pengar från cameran som jag fick i julklapp då jag fick 3 st..?

Vill göra något med mitt hår. Vill färga det, men inte svart igen. SKa försöka bli ljushårig. Men de tar ju så jäävla lång tid. Och jag som inte har tålamod för fem öre.. Någon som har något tips på hur jag kan få ljust från svart hår på kortast tid?? :)


Nu sitter jag och väntar på att mitt progr...

img_3654 (MMS)

Nu sitter jag och väntar på att mitt program äntligen ska börja. Svensk sommar. Min älskade pojkvän kom idag hem med tre paket blöjjor och 10 pkt tvättservetter så nu har vi ett tag framöver :)


Nya gummistövlar , check!

img_2265 (MMS)

Nya gummistövlar , check!


Världens sötaste prinsessa

img_1130 (MMS)

Världens sötaste prinsessa


Idag ska vi till Södertälje och möta en id...

Idag ska vi till Södertälje och möta en idiot. Och detta möta KAN sluta illa. Om han inte går med på vad jag säger. Eftersom jag har rätt och dom vägrar typ gå med på beslutet.. Aja detta har resulterat i att vi ALDRIG mer ska hyra ut en Lgh i andra hand!!! Samtidigt som vi är i Södertälje ska vi nog försöka hinna med att fika med N och barnen, saknar er <3 skulle igentligen träffa keshia och favvo vincent. Men får kolla om dom kan imorgon istället :)


Jag och Robin började små bråka lite i nat...

img_7464 (MMS)

Jag och Robin började små bråka lite i natt. Detta var det första jag såg när jag gick utanför dörren. Ett lakan han satt upp som  Det står "jag älskar iaf dig. Jag ska ge dig hela mitt hjärta. Du är vackrast på jorden" vad säger man? Har jag inte världens bästa man?!


Sitter och kollar på lets dance. Familjen ...

img_4704 (MMS)

Sitter och kollar på lets dance. Familjen råkade slumra till vid 5 tiden så vaknade vi vid kvart över 8... Ska bli kul å se när Nelly somnar i kväll :p himla tur att det är fredag :) försöker få tag på två personer som inte svarar. USCH säger jag bara.! Har lust att strypa dom båda två asså.


Är det någon som vet vad den här modellen ...

img_3896 (MMS)

Är det någon som vet vad den här modellen heter? Dör för dom och har letat överallt efter dom. Vet att dom är från din sko och är helt slut. men jag ska ha dom! Tänkte kolla om dom fanns på typ tradera eller nått. Om det finns någon som har dom som kanske vill sälja!? Har strlk 41. (big foot)


Sitter och ger Nelly mat. Sen blir det att...

Sitter och ger Nelly mat. Sen blir det att göra sig iordning för BVC :) efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Nathalie ska också till BVC vid samma tid som mig, så kanske hittar på något med henne :)


Blir nog Inge bad med ansiktsmask idag.. R...

Blir nog Inge bad med ansiktsmask idag.. Robin har inte kommit hem från jobbet ännu. Han skulle dit och fixa lite. Men det får bli i morgon kväll istället. Imorgon ska vi till BVC . Nelly ska få 5 månaders vaccination . Hon skulle fått den i måndags igentligen men eftersom vi var dåliga då så stannade vi hemma. Ska mäta och väga på en gång också. Hoppas hon inte gått ner så mycket eftersom hon spydde så mkt förra veckan . Men hon går ju upp strålande och följer kurvan perfekt så det är förhoppningsvis ingen större fara :) tänk att det är fredag i morgon redan.. De går vääldigt fort nu för tiden... Och snart får min underbara kusin och hennes sambo en liten son :) kändes som de bara va några veckor sen hon sa att hon var gravid :p <3


Bjuder på min STORA fina mage :)

img_2917 (MMS)

Bjuder på min STORA fina mage :)


Gav Nelly lite gröt sen efter de fick hon ...

Gav Nelly lite gröt sen efter de fick hon bada, och efter det kom sovalarmet. Ger henne lite ersättning nu och jag ser att hon kommer somna vid flaskan när som helst :) efter det ska jag bada och sätta på ansiktsmask. Mycket längesen jag använde de. Har fått för mig att jag får finnar av det... Så får se om det dyker upp en eller annan granne i ansiktet ;)


Tänk att hon varit så här liten :') <3

img_1888 (MMS)

Tänk att hon varit så här liten :') <3


Det finns fan inget som är bättre än sitt ...

Det finns fan inget som är bättre än sitt egna barn! Det är heelt sjukt hur mycket glädje Nelly ger mig! Så fort jag ser henne blir jag glad. Och hon har blivit så stor och de e så kul att se hur hon utvecklas. Hon har börjat med massa nya ljud, tar höga toner och är bara allmänt söt. Shit vad vi skrattade nyss. Är så himla kul när ens barn skrattar åt en så mycket att hon får tårar! Och då börjat man själv skratta , då sitter vi där och skrattar tillsammans. Det är lycka ! <3


Är det nån dom vet hut man gör tidsinställ...

Är det nån dom vet hut man gör tidsinställt och lösenordsskyddat inlägg? Ligger i soffan helt slut. Och Nelly leker i hoppgungan. Haha fy vad glad hon är När hon får sitta i den. Låter inte henne sitta i den allt för länge då jag är rädd om hennes rygg. Har varit i Tumba idag och hämtat ut libero paketet samt var med gudmor emelie :) sen stötte jag på bästa Nathalie Lundberg. Ja ni såg rätt vi heter samma sak , har även ett likadant andra namn. Vet inte om jag har tagit historien om hur vi träffades och vad vi har för likheter? De e helt sjukt. Stärnsystrar!!


God morgon... Ja kolla vad klockan är. Min...

God morgon... Ja kolla vad klockan är. Min älskade dotter vaknade halv 6 idag. Vilket är bland dom första gångerna i världshistorien.. Men men det är bara att le åt det :) idag är en ny dag :) nu ska jag äta frulle!


Var ett tag sen jag bloggade som ni kanske...

Var ett tag sen jag bloggade som ni kanske märkt, men det har varit massa nu med jul och nyår och allt :) julen var jätte mysig och Nelly gick huuur mkt som helst! :) nyår var nog den lugnaste på flera år. Firade tolvslaget i myskläder och kolla fyrverkerier från köket :p men huvudsaken att jag var med mina två älskade familjemedlemmar så kvittade de faktiskt :) sen har vi varit magsjuk förra veckan. Blev akuten me Nelly :( hon spydde som n gris och hade jätte diarré .. Man vet ju själv hur jobbigt det är. Förstå dom där små liven :( men nu är hon bättre iaf. Lite lös i magen fortfarande men betydligt bättre :)


Världens sötaste sätes prinsessa <3

img_8217 (MMS)

Världens sötaste sätes prinsessa <3


Ligger i badet och ätet äpple och tar dr h...

Ligger i badet och ätet äpple och tar dr hur lungt som helst :) kollar runt på lite mamma bloggar och så. Många skriver om sin förlossning hit och dit och hur ont det gör och många tillägger också att dom hur ont det än gör så skulle dom ALDRIG vilja snittas, och att det inte är en "riktig" förlossning?? Vad är det för fel på det? Jag är stolt som behövde snittas för ut kom världens sötaste prinsessa! Visst jag var också lite skeptisk i början men aldrig så att jag inte skulle göra det. Men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Jag gjorde det som var bäst för hennes skull, då hon låg i säte. Fick möjligheten att föda i säte men det kan uppstå mycket komplikationer då. Det jag menar är att på vissa låter det som att man blir dödsdömd om man snittas? Och jag lovar att dom som gjort de känner sig ganska påhoppade för det låter som något dåligt. Nu i efterhand skulle jag kunna snittas igen. Jag känner folk som gjort båda förlosningarna och dom säger att de båda är en riktig upplevelse. Vissa de går kanske inte att jämföra med en vaginal förlossning, men jag kan lova er att de var minst lika häftigt! Går inte att beskriva med ord vilken otrolig känsla det var! Och som sagt är jag jätte stolt "snittare" och har världens snyggaste snitt ;)


RSS 2.0